Характеристика деятельности поверенных в Российской империи в первой половине XIX столетия - Веприцкая, В. Н. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті актуальність вибраної теми полягає в необхідності вивчення історії становлення та еволюції адвокатури, необхідності вірного поняття і всебічної оцінки її ролі та справжнього призначення в системі судочинства.
Веприцкая В. Н. Характеристика деятельности поверенных в Российской империи в первой половине XIX столетия / В. Н. Веприцкая // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.32-35.
Keywords: поверенные; адвокатура Российской империи; органы адвокатского самоуправления; торговый город империи-Одесса; Государственный совет (1861 г.,)