Основні напрями здійснення судового контролю за виконанням судових рішень у цивільних справах - Притуляк, Валерій Миколайович; Притуляк, В. М.; Prytuliak, Valerii M. (Одеса : Фенікс, 2026)
Перед органами державної виконавчої служби та приватними виконавцями стоїть завдання повного та своєчасного виконання судових рішень. Ефективне виконання даного завдання можливе лише за умови функціонування стійкого юридичного механізму примусового виконання, здатного відповідати на складні виклики теперішнього часу.
Притуляк В. М. Основні напрями здійснення судового контролю за виконанням судових рішень у цивільних справах. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 191-193. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33038
Keywords: виконавче провадження; примусове виконання рішень; судовий контроль; державний виконавець; приватний виконавець; enforcement proceedings; enforcement of decisions; judicial control; state enforcement agent; private enforcement agent