Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах : колективна монографія - (:unkn) unknown (Київ : ФОП Гуляєва В.М., 2024)
Колективна монографія присвячена висвітленню досягнень менеджменту в бізнесі та сервісі, які можуть бути корисними для підвищення ефективності прийняття рішень у наукових і прикладних проєктах. Результати досліджень, оприлюднені в колективній монографії, були обговорені на VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах», яка проходила у змішаному форматі 17 листопада 2024 р. Збережено авторську орфографію, пунктуацію і стилістику. Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори.
Перспективи ефективних управлінських рішень у бізнесі та проєктах : колективна монографія / За наук. ред. проф. М. Д. Балджи. –– Київ : ФОП Гуляєва В.М., 2024. – 606 с. – doi: https://doi.org/10.32837/11300.27539
Keywords: менеджмент, бізнес, сервіс, менеджмент господарської діяльності, управлінська діяльность в Україні, фінансовому управлінню; корпоративній соціальній безпеці; трансформації стратегій управління підприємствами; розгляду еколого-економічних засад в агробізнесі; управлінню організаційними і проєктними комунікаціями; аналізу управлінської діяльності галузей сільського господарства, регіонального туризму під час кризи та особливості управління поведінкою споживачів послуг індустрії гостинності і рекреації; управління розвитком персоналу закладів індустрії гостинності; розробки та реалізації стратегії відновлення потенціалу міжнародного співробітництва вітчизняної індустрії туризму в кризових умовах, джерела енергії, управління зеленими інноваціями