Веборієнтована інформаційна система «Сайт факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету “Одеська юридична академія : бакалаврська робота - Касян Павло Андрійович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 40 сторінках основного тексту, 67 сторінках загального тексту, містить 3 розділи, 22 рисунків, 1 таблиця, 2 додатки, 24 використаних джерела. Метою виконання роботи є проектування, розробка та тестування веборієнтованої інформаційної системи «Вебсайт факультету кібербезпеки та інформаційних технологій». Інформаційна система має забезпечити зручний доступ до інформації для студентів, викладачів та інших зацікавлених осіб, відображаючи академічні стандарти та престиж факультету. Об'єктами роботи є методи та засоби розробки вебсайтів, способи інтеграції систем управління контентом CMS та засоби забезпечення безпеки та SEOоптимізації вебресурсів. Предметом дослідження є процес розробки інформаційної системи у вигляді вебсайту на платформі WordPress, включаючи вибір теми, налаштування дизайну, інтеграцію плагінів для розширення функціоналу, забезпечення безпеки та SEO-оптимізації. У кваліфікаційній роботі виконано аналіз предметної галузі, вибір та обґрунтування CMS, проектування архітектури сайту, налаштування теми Phlox, інтеграція плагінів, розробка контенту, тестування функціоналу та користувацького інтерфейсу. Окрема увага приділена налаштуванню безпеки за допомогою плагіна All In One WP Security та SEO-оптимізації за допомогою Yoast SEO. The qualification work is set out on 40 pages of the main text and 67 pages of the general text, contains 3 chapters, 22 figures, 1 table, 2 appendices, 24 references. The purpose of the work is to design, develop and test a web-oriented information system “Website of the Faculty of Cybersecurity and Information Technology”. The information system should provide convenient access to information for students, teachers and other interested parties, reflecting the academic standards and prestige of the faculty. The objects of the work are methods and tools for developing websites, ways to integrate content management systems (CMS), and means of ensuring security and SEO optimization of web resources. The subject of the research is the process of developing a website on the WordPress platform, including choosing a theme, customizing the design, integrating plugins to extend functionality, ensuring security and SEO optimization. The qualification work includes analysis of the subject area, selection and justification of CMS, design of the site architecture, customization of the Phlox theme, integration of plugins, content development, testing of functionality and user interface. Special attention is paid to security settings using the All In One WP Security plugin and SEO optimization using Yoast SEO.
Касян П. А. Веборієнтована інформаційна система «Сайт факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету “Одеська юридична академія: бакалаврська робота / П. А. Касян. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 67 с.
Keywords: інформаційна система; вебсайт; WordPress; інформаційні технології; CMS; SEO-оптимізація; безпека вебсайту; All In One WP Security; Yoast SEO; Phlox; Elementor; information system; website; information technology; SEO optimization; website security