До поняття електронних доказів у кримінальному процесі - Торбас, Олександр; Торбас, О.; Torbas, Oleksandr (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах досліджено сучасні підходи до розуміння поняття електронних доказів у кримінальному процесі та проаналізовано основні наукові позиції щодо визначення їх правової природи. Зроблено висновок, що основні проблеми використання електронних доказів у кримінальному провадженні повʼязані не стільки з відсутністю законодавчого визначення цього поняття, скільки зі складністю їх належної фіксації, збереження та подальшого процесуального використання.
Торбас О. До поняття електронних доказів у кримінальному процесі. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 509-511. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33580
Keywords: кримінальний процес; докази; доказування; електронні докази