Конспект лекцій з дисципліни «Технології анімації та рендерингу» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко, О. В.; Толокнов, А. А. (Одеса : Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», 2023)
Розглянуто основні технічні і програмні аспекти використання сучасних технологій анімації та рендерингу об’єктів різної складності. Містить теоретичний матеріал, який може бути використано для виконання лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Призначено для студентів з метою закріплення теоретичного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Технології анімації та рендерингу».
Конспект лекцій з дисципліни «Технології анімації та рендерингу» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» / Уклад.: О. В. Задерейко, А. А. Толокнов. – Одеса : НУ «ОЮА», 2023. – 70 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27283
Keywords: Конспект лекцій; технології анімації та рендерингу; анімація; графіка; 3D-моделювання; рендеринг