Історична роль особистості у державотворчих процесах доби УНР : зб. матеріалів наук. круглого столу - (:unkn) unknown (Національний університет "Одеська юридична академія", 2023)
До збірника матеріалів наукового круглого столу «Історична роль особистості у державотворчих процесах доби УНР» увійшли результати історико-правових досліджень важливих питань з історії українського державотворення доби Української Держави за П. Скоропадського. Матеріали представлені в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів, точність наведених фактів, цитат, посилань на джерела, достовірність іншої інформації та за додержання норм авторського права несуть автори.
Історична роль особистості у державотворчих процесах доби УНР : зб. матеріалів наук. кругл. cтолу (м. Одеса, 22 трав. 2023 р.) [Електронний ресурс] / ред. кол. : Н. В. Єфремова, Т. Ю. Іванійчук ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2023. – 45 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/24991; DOI https://doi.org/10.32837/11300.24795
Keywords: історія держави і права України; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; history of the state and law of Ukraine; Vernadsky V. I.; Вернадський В. І.; Скоропадський П. П.; Skoropadsky P. P.; History of the Ukrainian People's Republic; історія Української Народної Республіки