Щодо вдосконалення технологій формалізації права : лінгво-юридичні аспекти - Манько, Д. Г. (Одеса: Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу окремих положень юридичної лінгвістики, пов’язаних із вдосконаленням технологій формалізації права. Окрема увага була приділена питанням класифікації юридичних технологій, співвідношенню терміно-понять «правнича» та «правова» мова.
Манько Д. Г. Щодо вдосконалення технологій формалізації права : лінгво-юридичні аспекти / Д. Г. Манько // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету : [збірник]. – Одеса : Гельветика, 2020. – Вип. 33. – С. 26-29
Keywords: мова права; формалізація права; юридична креативістика; юридична лінгвістика; юридичні технології