Криміналістика : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступ. «бакалавр» на ф-ті судового та міжнар. права НУ «ОЮА», галузь знань 08 «Право», спец. 081 «Право» - Самойленко О. А.; Ващук О. П.; Бєлік Л. С.; Колодіна А. С.; Загородній І. В.; Чіпко Н. В.; Фасій Б. В.; Fasii Bohdan V.; Chipko Nataliia V.; Zahorodnii Ihor V.; Kolodina Anna S.; Bielik Larysa S.; et al. (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти (бакалавра) на факультеті судового та міжнародного права у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань 08 «Право» за спеціальність 081 «Право». Матеріали призначені для науковців, викладачів та здобувачів закладів вищої юридичної освіти.
Криміналістика [Електронне видання] : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступ. «бакалавр» на ф-ті судового та міжнар. права НУ «ОЮА», галузь знань 08 «Право», спец. 081 «Право» / О. А. Самойленко, О. П. Ващук, Л. С. Бєлік [та ін.] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 46 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27617
Keywords: криміналістика; методичні вказівки; criminalistics; methodological instructions