Проблема законодавчого регулювання використання штучного інтелекту в судово-експертній діяльності - Бачило, Тетяна Сергіївна; Бачило, Т. С.; Bachylo, Tetiana S. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах проаналізовані сучасні напрями державної політики у сфері цифрового розвитку інноваційної діяльності та наголошено на необхідності нормативно–правового регулювання впровадження та використання штучного інтелекту у судово–експертній діяльності. The theses analyze current directions of state policy in the field of digital development and innovation activity, as well as outline the problem of legal regulation of the implementation and use of artificial intelligence in forensic expert activity.
Бачило Т. Проблема законодавчого регулювання використання штучного інтелекту в судово-експертній діяльності. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 154-157. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33528
Keywords: судова експертиза; штучний інтелект; державна політика; законодавство; forensic examination; artificial intelligence; public policy; legislation