Загальна характеристика принципу справедливості при призначенні покарання - Златнік, М. Я. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена аналізу принципу справедливості та його місця у системі принципів призначення покарання. Констатовано, що, не зважаючи на доволі широке коло досліджень у цій сфері, питання правового механізму реалізації принципу справедливості призначення покарання було і продовжує залишатися таким, що потребує наукового дослідження.
Златнік М. Я. Загальна характеристика принципу справедливості при призначенні покарання / М. Я. Златнік // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 159-162.
Keywords: принцип; справедливість; кримінальна відповідальність; права; обов'язки