Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування» Русу Олександр Петрович. 2. Русу О.П. Алгоритмізація та програмування. Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностю «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 43 с. 3. Русу О.П. Алгоритмізація та програмування. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025, 43 с. 4. Русу О.П. Алгоритмізація та програмування. Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Середня освіта. Інформатика» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 14 с. 5. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування»; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32548