Особливості викладання курсу "Основи псилогії травми" при підготовці майбутніх соціальних працівників - Радченко, М. І. (Одеса, 2022)
У статті розкрито основи психології травмуючих ситуацій, сутність і зміст основних категорій при дослідженні виникнення психічних травм. Розглядаються питання, пов'язані з напрямами підготовки майбутніх кваліфікованих соціальних працівників, які можуть ефективно долати наслідки психологічної травми.
Радченко М. І. Особливості викладання курсу "Основи псилогії травми" при підготовці майбутніх соціальних працівників / М. І. Радченко // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.204- 207. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: травма; соціальний працівник; психічне здоров'я; психолог; психологічна травма