Історія та культура України : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань C «Cоціальні науки, журналістика та інформація», спеціальності С4 «Психологія» - Аніщук, Ніна Володимирівна; Горяга, Оксана Вікторівна; Любічанківський, Ольгерд-Ілля Ілліч (Одеса : Юридична література, 2026)
Методичні рекомендації з дисципліни «Методичні рекомендації » за освітньо-професійною програмою «Психологія» підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія» у галузі знань C «Cоціальні науки, журналістика та інформація», спеціальності С4 «Психологія». До методичних рекомендацій включено тематичний план навчального курсу «Історія та культура України», який включає теми, що розглядаються на лекціях і практичних заняттях, а також теми, передбачені в якості самостійної роботи для підготовки до іспиту. Методичні рекомендації мають допомогти здобувачам належним чином засвоїти матеріал з дисципліни «Історія та культура України».
Історія та культура України : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань C «Cоціальні науки, журналістика та інформація», спеціальності С4 «Психологія» / Н. В. Аніщук, О. В. Горяга, О.‑І. І. Любічанківський. — Одеса : Юридична література, 2026. — 64 с. — (Серія «Навчально-методичні посібники»). URL: https://doi.org/10.32837/11300.32708
Keywords: методичні рекомендації; історія України; культура України