Визначення правового статусу експерта та спеціаліста в державній митній справі згідно нового Митного кодексу України - Карпенко, Г. Л. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена висвітленню основних положень визначення правового статусу експерта та спеціаліста в державній митній справі згідно Нового Митного кодексу України.
Карпенко Г. Л. Визначення правового статусу експерта та спеціаліста в державній митній справі згідно нового Митного кодексу України / Г. Л. Карпенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.113-115.
Keywords: Новий Митний кодекс України; експерт; висновок експерта; державна митна справа; митний контроль