Agile, waterfall та out staff договір або договори на розробку програмного забезпечення - Фасій, Богдан Володимирович (Одеса, 2017)
У статті досліджуються окремі проблеми IT-договорів на розробку програмного забезпечення. Досліджується порівняльна характеристика agile, waterfall та out staff договору. Встановлено, що в залежності від конкретного кейсу та суті правовідносин можна обрати потрібний формат договору. Також є можливість розробити певний mixed agreement, який буде включати елементи всіхтрьохдоговорів.
Фасій Б. В. Agile, waterfall та out staff договір або договори на розробку програмного забезпечення / Б. В. Фасій // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 98-102.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; IT-право; ІТ-відносини; IT-договір; програмне забезпечення; методологія розробки; IT-law; IT-relations; IT-contract; software; development methodology