Сучасна українська мова : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» - Мамич, Мирослава Володимирівна; Мамич, М. В.; Мамич, Мирослава Владимировна; Mamych, Myroslava V.; Шевченко-Бітенська, Олена Валентинівна (Одеса : Фенікс, 2024)
Практикум побудований згідно з вимогами програми курсу «Сучасна українська мова». Здобувачам освіти запропоновано тематику лекційних і практичних занять, перелік засадничих понять курсу, вправи до практичних занять, питання до обговорення, зразки тестових завдань і завдань для самостійної роботи. Посібник призначений для здобувачів освіти вищих навчальних закладів.
Мамич М. В. Сучасна українська мова : практикум для підготовки до аудиторних занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 035 «Філологія» [Електронне видання] / упоряд.: М. В. Мамич, О. В. Шевченко-Бітенська. – Одеса : Фенікс, 2024. – 84 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27265
Keywords: українська літературна мова; предмет і завдання фонетики і фонології; лексикологія як розділ мовознавства; предмет морфології; пунктуація; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics