Порівняльно-правова характеристика участі адвоката в кримінальному процесі України з Федеративною Республікою Німеччиною - Рибчук, А. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
У науковій статті проведено порівняльно-правову характеристику норм вітчизняного кримінального процесуального законодавства, які регулюють участь захисника у кримінальному провадженні в Україні з нормами законодавства Федеративної Республіки Німеччина.
Рибчук А. С. Порівняльно-правова характеристика участі адвоката в кримінальному процесі України з Федеративною Республікою Німеччиною / А. С. Рибчук // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 292-293.
Keywords: участь адвоката; кримінальний процес; кримінальне провадження; Україна; Федеративна Республіка Німеччина; зарубіжний досвід