Вклад в развитие морского права профессора Новороссийского университета А. Ф. Федорова - Додин, Е. В.; Кузнецов, С. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню внеску в розвиток морського права професора Новоросійського університету А. Ф. Федорова. Зазначено, що праці професора А. Ф. Федорова до цього часу не застаріли морально і використання їх в якості навчального посібника для сьогоднішніх студентів актуально й пізнавально.
Додин Е. В., Кузнецов С. А. Вклад в развитие морского права профессора Новороссийского университета А. Ф. Федорова / Е. В. Додин., С. А. Кузнецов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.105-107.
Keywords: морське право; Новоросійський університет; професор А. Ф. Федоров; Російська імперія XVIII-XIX ст.