Роль Європейської комісії «За демократію через право» в забезпеченні верховенства права в Україні - Ківалов Сергій Васильович; Ківалов С. В.; Kivalov S. V. (Херсон : Гельветика, 2017)
У статті досліджується роль Європейської комісії «За демократію через право» в забезпеченні верховенства права в Україні. Визначено вплив цієї комісії на процес конституційних змін в Україні, а також основні напрями взаємодії з Венеціанською комісією на сучасному етапі.

The article examines the role of the European Commission "For Democracy through Law" in ensuring the rule of law in Ukraine. The impact of this commission on the process of constitutional changes in Ukraine, as well as the main directions of interaction with the Venice Commission at the current stage, are determined.
Ківалов С. В. Роль Європейської комісії «За демократію через право» в забезпеченні верховенства права в Україні / С. В. Ківалов // Ідея і дія : погляд Ф./П./П./С./ : колективна монографія / за заг. ред. О. А. Івакіна, Д. В. Яковлева. - Херсон : Гельветика, 2017. - С. 4-12.
Keywords: місія Венеціанської комісії; «Rule of Law Checklist»; конституційна ситуація в Україні; Конституція України; Конституційний Суд України; Венеціанська комісія; європейський конституціоналізм; mission of the Venice Commission; constitutional situation in Ukraine; Constitution of Ukraine; Constitutional Court of Ukraine; Venice Commission; European constitutionalism