Нагляд прокуратури України за виконанням судових рішень - функція прокуратури України - Селезньов, В. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена встановленню питання нагляду прокуратури України за виконанням судових рішень. Визначено, які проблемні питання існують щодо здійснення даної функції органами прокуратури та зазначено шляхи їх вирішення.
Селезньов В. А. Нагляд прокуратури України за виконанням судових рішень - функція прокуратури України / В. А. Селезньов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.153-155.
Keywords: нагляд; контроль; функції прокуратури; прокурорський нагляд; законність; кримінальне провадження