Криміналістична методика судового розгляду кримінальних проваджень - Гєрцик, Ростіслав Валерійович; Гєрцик, Р. В.; Герцик, Ростислав Валерьевич; Hіertsyk, Rostislav V. (Одеса : Гельветика, 2017)
У науковій статті піддані розгляду проблемні питання щодо визначення поняття криміналістичної методики судового розгляду кримінальних проваджень, встановлення значення цієї методики для судового розгляду кримінальних проваджень та особливостей її використання на стадії судового розгляду; розробки теоретичних основ та прикладних рекомендацій у рамках криміналістичної методики судового розгляду кримінальних проваджень про корисливо-насильницькі кримінальні правопорушення.

В научной статье рассматриваются проблемные вопросы определения понятия криминалистической методики судебного разбирательства уголовных производств, определения значения этой методики для судебного рассмотрения уголовных производств и особенностей ее использования на стадии судебного разбирательства; разработки теоретических основ и прикладных рекомендаций в рамках криминалистической методики судебного разбирательства уголовных производств о корыстно-насильственных уголовных правонарушениях.

In the scientific article discusses the problematic issues of the definition of forensic techniques trial criminal proceedings, determine the value of this procedure for judicial review of criminal proceedings and the peculiarities of its use at the trial stage; Development of theoretical foundations and practical recommendations within forensic techniques trial of criminal proceedings on the mercenary-violent criminal offenses.
Гєрцик P. В. Криміналістична методика судового розгляду кримінальних проваджень / P. В. Гєрцик // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 92-97.
Keywords: криміналістична методика; корисливо-насильницькі кримінальні правопорушення; судовий розгляд; кримінальне провадження; криминалистическая методика; корыстно-насильственные уголовные правонарушения; судебное разбирательство; уголовное производство; forensic technique; selfish and violent criminal offenses; trial; criminal proceedings; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE