Органи державної влади й місцевого самоврядування та громадянське суспільство - Горленко, В. В.; Gorlenko, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Статтю присвячено розгляду проблемних питань формування органів державної влади та місцевого самоврядування в процесі становлення громадянського суспільства. Автор статті робить висновки, що основною запорукою становлення й розвитку громадянського суспільства має стати забезпечення однакових можливостей для участі громадян у формуванні органів державної влади та місцевого самоврядування, а також контролю за їх діяльністю.
Горленко В. В. Органи державної влади й місцевого самоврядування та громадянське суспільство / В. В. Горленко // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 7-13.
Keywords: вибори; громадянське суспільство; депутат; органи державної влади; органи місцевого самоврядування; партія; выборы; гражданское общество; депутат; органы государственной власти; органы местного самоуправления; партия; civil society; deputy; election; local self-government authority; party; public authority