Методичні рекомендації до практичних занять для вивчення дисципліни «Психологія» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 081 «Право» Миколаївського навчально-наукового інституту права НУ «ОЮА» - Ворчакова, Ірина Євгенівна; Ворчакова, І. С.; Фасій, Богдан Володимирович; Фасій, Б. В. (Миколаїв : Миколаївський навчально-науковий інститут права НУ «ОЮА», 2023)
Запропоновані методичні рекомендації до практичних занять містять завдання для виконання семінарських занять та самостійної роботи студентів з дисципліни «Психологія». У даному виданні подаються базові питання, які необхідні для поглиблення та розширення знань здобувачів вищої освіти щодо майбутніх юридичних професій. Організація роботи тудентів, передбачає роботу з основними психологічними термінами та поняттями з кожної поданої теми, підготовку відповідей на питання для самоконтролю та завдання на перевірку рівня засвоєних студентами знань, складання плану-конспекту наукових літературних джерел, а також розв’язання проблемних ситуацій та виконання творчих завдань. Методичні вказівки, запропоновані для виконання завдань, допоможуть студентам сфокусуватися на головних аспектах проблемної теми та більш глибоко засвоїти її. Методичні рекомендації до практичних занять складено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки студентів за спеціальністю 081 «Право» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр».
Ворчакова І. Є. Методичні рекомендації до практичних занять для вивчення дисципліни «Психологія» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 081 «Право» Миколаївського навчально-наукового інституту права НУ «ОЮА» / І. С. Ворчакова, Б. В. Фасій. – Миколаїв : Миколаївський навчально-науковий інститут права НУ «ОЮА», 2023. – 66 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26805
Keywords: Предмет та завдання психології; Роль психології в оптимізації юридичної діяльності; природа психіки; Види психічних процесів; Класифікація психічних станів; Визначення та види емоцій; Характер у структурі особистості; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; Методичні рекомендації