Поняття особистих немайнових прав, що забезпечують природне існування людини - Пунда, Олександр Олегович; Пунда, Александр Олегович; Punda, Aleksandr (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
The article is devoted to lighting of issues of doctrinal definition of the concept of personal non-property rights providing of human’s natural existing in Civil Law of Ukraine.
Пунда О. О. Поняття особистих немайнових прав, що забезпечують природне існування людини / О. О. Пунда // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 197-204.
Keywords: особисті немайнові права; немайнові блага; правовий інтерес; потреби; природне існування; личные неимущественные права; неимущественные блага; правовой интерес; потребности; естественное существование; personal non-property rights; non-property legal appears; legal interests; non-property needs; human’s natural existing