Інтеграція дослідницької діяльності у викладання філологічних дисциплін - Строченко, Л. В.; Строченко, Леся Василівна; Strocienko, L. V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Інтеграція дослідницької діяльності у викладання філологічних дисциплін є важливим напрямом розвитку сучасної освіти, що забезпечує формування дослідницької культури, критичного мислення та професійної компетентності майбутніх філологів. Вона сприяє поєднанню теоретичних знань із практикою наукового аналізу, підвищує якість освітнього процесу та відповідає вимогам сучасного науково-освітнього простору.
Строченко Л. В. Інтеграція дослідницької діяльності у викладання філологічних дисциплін. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 557-559. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33200
Keywords: дослідницька діяльність; філологічна освіта; методи дослідження; research activity; philological education; research methods