Реалізація норм міжнародного права у сфері боротьби з торгівлею жінками - Наливайченко, Валерія Олегівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Розглянуто діяльність міжнародних організацій щодо протидії торгівлі людьми. Досліджено основні механізми та інструменти, які використовує міжнародна спільнота щодо протидії торгівлі людьми, а також запропоновано шляхи вирішення проблеми.
Наливайченко В. О. Реалізація норм міжнародного права у сфері боротьби з торгівлею жінками / В. О. Наливайченко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 226-228.
Keywords: торгівля людьми; глобальна проблема; міжнародні організації; права жінок; протидія торгівлі людьми; Закон України "Про протидію торгівлі людьми" від 2011 р.; ООН