Законодавчі вимоги до статусу довірчого управителя потребують удосконалення - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2012)
У тезах порівнюються законодавчі вимоги до статусу довірчого управителя за законодавством України, Республіки Молдова та Російської Федерації, та на підставі проведеного аналізу пропонується змінити підхід до визначення вимог щодо статусу довірчого управителя з урахуванням мети його діяльності.
Некіт К. Г. Законодавчі вимоги до статусу довірчого управителя потребують удосконалення / К. Г. Некіт // Глобализация правового пространства: международный, наднациональный, национальный уровни : Материалы Международной научно-практической конференции «Весенние юридические чтения» (25-26 июня 2012 г.). – Харьков : ИФИ, 2012. – С. 78-79.
Keywords: довірчий управитель; суб’єкт підприємницької діяльності; управління майном безвісно відсутніх та підопічних осіб; доверительный управляющий; субъект предпринимательской деятельности; управления имуществом безвестно отсутствующих и подопечных лиц; trust manager; subject of entrepreneurial activity; management of property of missing and trusted persons