Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Специфіка політичного розвитку України в світлі євроінтеграційних процесів" - (:unkn) unknown (Одеса : НУ "ОЮА", 2016)
Підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми підготовки здобувачів кваліфікації доктора філософії галузь знань – 05 – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 – Політологія. доктора філософії галузь знань – 05 – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 – Політологія.

Educational and scientific program of the doctor of philosophy field of knowledge - 05 - Social and behavioral sciences specialty - 052 - Political science.
Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Специфіка політичного розвитку України в світлі євроінтеграційних процесів" (додатки до навчальної (робочої навчальної) програми) ; кафедра соціальних теорій. - Одеса : НУ "ОЮА", 2016. - 342 с.
Keywords: Політологія; політичний розвиток України; євроінтеграційні процеси в Україні; навчально-методичне забезпечення; Politology; political development of Ukraine; European integration processes in Ukraine; educational and methodical support; Политология; политическое развитие Украины; евроинтеграционные процессы в Украине; учебно-методическое обеспечение; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE