Ціннісно-аксіологічні та жанрово-стильові особливості нарису в публіцистичному контенті журналу «Жінка» - Мамич, М. В.; Мамич, Мирослава Володимирівна; Mamich, Myroslava (ВД "Гельветика", 2017)
У статті представлено зміст поняття «ціннісна картина світу» як системи вербалізованих моральних цінностей. Окреслено мовні особливості медіа-жанру «нарис» як різновиду художньо-публіцистичного підстилю, де провідне місце займають морально-етичні складники.

The article presents the content of the “value picture of the world”concept as a system of verbalized moral -values. The language features of the media genre “essay” are defined as a variety of artistic and publicistic sub-style, in which the moral and ethical componentsplay a leading role.
Мамич, М. В. Ціннісно-аксіологічні та жанрово-стильові особливості нарису в публіцистичному контенті журналу «Жінка» / М. В. Мамич // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 131-134.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; ціннісна картина світу; антропоцентричність; публіцистичний контент; медіа-жанр; лінгвокультурологічний контент; valuepicture of the world; anthropocentrism; journalistic content; media genre; linguocultural content