Формування нової системи геополітичних координат та місце в них України - Кормич, Людмила Іванівна (Одеса : Фенікс, 2015)
В статті аналізується процес створення нової моделі міжнародних відносин та роль у ньому України. Визначені пріоритети у виборі форм і методів вирішення політичних конфліктів на сучасному етапі.

В статье анализируется процесс формирования новой модели международных отношений и роль в нем Украины. Определены приоритеты выбора форм и методов решения политических конфликтов на современном этапе.

The article provides the analyses of the formation process of the new model of international relations and of the role of Ukraine in it. The priorities of the selection of forms and methods to solve the political conflicts are also determined.
Кормич Л. І. Формування нової системи геополітичних координат та місце в них України / Л. І. Кормич // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 54. – С. 12-20.
Keywords: система геополітичних координат; нова модель міжнародних відносин; політичні конфлікти; глобалізація; шляхи вирішення конфлікту в Україні; система геополитических координат; новая модель международных отношений; политические конфликты; глобализация; пути решения конфликта в Украине; geopolitical system of coordinates; a new model of international relations; political conflicts; globalization; ways of resolving the conflict in Ukraine