Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Спеціальна психологія», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Спеціальна психологія» Герега Світлана Олександрівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Спеціальна психологія» Герега Світлана Олександрівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Спеціальна психологія» , зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29438