Ефективна участь національних меншин у виборах - Афанасьева, М. В.; Афанасьєва, М. В.; Afanasyeva, М. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджується проблема забезпечення виборчих прав національних меншин закордонним та українським законодавством. Особливу увагу приділено територіальній організації виборів з урахуванням компактного проживання національних меншин.
Афанасьєва М. В. Ефективна участь національних меншин у виборах / М. В. Афанасьєва // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 53-59.
Keywords: вибори; національна меншина; територіальна організація виборів; виборчий округ; місця компактного проживання; выборы; национальное меньшинство; территориальная организация выборов; избирательный округ; места компактного проживания; elections; a minority; the territorial organization of the elections; the electoral district; places of compact residence