Способи захисту відповідача від позову: адміністративно-процесуальний аспект - Закаленко, О. В.; Закаленко, Е. В.; Zakalenko, O. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено дослідженню поняття засобів захисту позивача від адміністратив- ного позову, особливостей подання заперечення відповідача, а також можливості запровадження інституту зустрічного позову щодо окремих категорій справ.
Закаленко О. В. Способи захисту відповідача від позову: адміністративно-процесуальний аспект / О. В. Закаленко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 498-503.
Keywords: адміністративний позов; позивач; відповідач; засоби захисту відповідача; заперечення проти позову; зустрічний позов; административный иск; истец; ответчик; средства защиты ответчика; возражения против иска; встречный иск; administrative claim; the plaintiff; the defendant; the defendant’s defenses; objections to the claim; counterclaim