Розірваня шлюбу в судовому порядку - Долгова, Валерія Іллівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Зазначено, що процес розірвання шлюбу в судовому порядку - це дуже складний процес. Колишньому подружжю доводиться долати досить багато складнощів, а саме: підготувати всі документи, пережити процедуру розірвання шлюбу, якою б вона не була довгою. Також, можна сказати що питання розірвання шлюбу є складним і потребує чинного законодавства України.
Долгова В. І. Розірваня шлюбу в судовому порядку / В. І. Долгова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 301-305.
Keywords: шлюбно-сімейні правовідносини; шлюб; припинення шлюбу; розлучення; Сімейний кодекс України