Екзистенціальна психологія - Мельніков, Андрій Сергійович; Мельніков, А. С.; Мельников, Андрей Сергеевич; Melnikov, Andrii S. (Одеса : Фенікс, 2020)
У навчально методичних рекомендаціях наведено матеріали для вивчення дисципліни «Екзистенціальна психологія» студентами другого (магістерського) рівня спеціальності «Психологія». Матеріали містять загальну характеристику курсу, плани лекційних і семінарських занять, тематику індивідуальних завдань і самостійної підготовки, контрольні питання, перелік рекомендованої літератури та методику оцінювання знань. Рекомендовано для викладачів і студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Психологія».

В учебно методических рекомендациях приведены материалы для изучения дисциплины «Экзистенциальная психология» студентами второго (магистерского) уровня специальности «Психология». Материалы содержат общую характеристику курса, планы лекционных и семинарских занятий, тематику индивидуальных заданий и самостоятельной подготовки, контрольные вопросы, список рекомендованной литературы и методику оценки знаний. Рекомендуется для преподавателей и студентов высших учебных заведений специальности «Психология».

The teaching materials provide materials for the study of the discipline "Existential Psychology" by students of the second (master's) level of the specialty "Psychology". The materials contain a general description of the course, plans of lectures and seminars, topics of individual tasks and self-training, control questions, a list of recommended reading and methods of assessing knowledge. Recommended for teachers and students of higher education specialties "Psychology".
Мельніков А. С. Екзистенціальна психологія: навчально методичні рекомендації для студентів магістерського рівня спеціальності «Психологія» / А. С. Мельніков. – Одеса : Фенікс, 2020. – 26 с.