Особливості застосування практики Європейського суду з прав людини в Україні - Чирка, Тетяна Віталіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу практики Європейського суду з прав людини в Україні. Унаслідок проведеного аналізу визначено ознаки публічного інтересу. Узагальнено позицію Європейського суду з прав людини до визначення меж публічного інтересу.
Чирка Т. В. Особливості застосування практики Європейського суду з прав людини в Україні / Т. В. Чирка // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 148-152.
Keywords: Європейський суд з прав людини; права людини; публічний інтерес; Європейська конвеція з прав людини; права людини в Україні