Діджитилізація як новий напрям розвитку корпоративних правовідносин - Габур, Оксана Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена аналізу поняття та змісту діджиталізації як новому напрямку корпоративних правовідносин.Наводяться висновки і пропозиції , спрямовані на вдосконалення корпоративного законодавства.
Габур О. С. Діджитилізація як новий напрям розвитку корпоративних правовідносин / О. В. Габур // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 234-238.
Keywords: інформаційні технології; корпоративні правовідносини; діджиталізація; корпоративні права; ознаки корпоративних відносин; цифрова трансформація