Інформаційні технології в умовах оновлення цивільного законодавства - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2020)
У збірці містяться матеріали доповідей, присвячених правовим проблемам використання інформаційних технологій в умовах оновлення цивільного законодавства, які були оприлюднені на Всеукраїнському круглому столі «Інформаційні технології в умовах оновлення цивільного законодавства», що відбувся 13 червня 2020 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямовано на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики, він може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.

В сборнике содержатся материалы докладов, посвященных правовым проблемам использования информационных технологий в условиях обновления гражданского законодательства, которые были обнародованы на Всеукраинском круглом столе «Информационные технологии в условиях обновления гражданского законодательства», который состоялся 13 июня 2020 в Национальном университете «Одесская юридическая академия».

The collection contains materials of reports on legal issues of using information technology in the context of updating civil legislation, which were published at the All-Ukrainian round table "Information technology in the context of updating civil legislation", held on June 13, 2020 at the National University "Odessa Law Academy".
Інформаційні технології в умовах оновлення цивільного законодавства : матер. Всеукр. кругл. столу (м. Одеса, 13 черв. 2020 р. / За заг. ред. О. І. Харитонової, Є. О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2020. – 96 с.
Keywords: круглий стіл; інформаційні технології; цивільне законодавство; круглый стол; информационные технологии; гражданское законодательство; round table; information technology; civil law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law::Civil procedure