Менеджмент : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи - Лебедєва, Наталія Андріївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
В методичних рекомендаціях розглянуто класичні підходи до менеджменту та сутність управлінської діяльності, що визначає успіхи організації на внутрішньому і зовнішньому ринках, якість структурних змін, здатність до адаптації в умовах жорсткої конкуренції. Структура методичних рекомендацій побудована таким чином, щоб допомогти здобувачам при підготовці до практичних занять та самостійної роботи, а також сприяти ефективному опрацюванню матеріалу, розумінню сутності проблеми, розширенню теоретико-пізнавального рівня.
Лебедєва Н. А. Менеджмент : метод. реком. для практич. занять та самост. роботи / Н. А. Лебедєва. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2024. – 28 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28888
Keywords: формування ринкових стратегій; залучення інвестицій; управлінська діяльність; формування конкурентоспроможного фахівця; порядок формування, функціонування і розвитку систем управління організаціями