Синтаксичний спосіб творення англійських термінів екомаркетингу - Кушнерук, С. М.; Кушнерук, Світлана Миколаївна; Kushneruk, S. М. (Одеса, 2017)
У статті досліджуються структурні особливості термінів-словосполучень англомовної терміносистеми екомаркетингу. У процесі аналізу термінологічних словосполучень було виділено найбільш продуктивні моделі творення термінів досліджуваної галузі знань.

The article deals with the structural features of the terminological phrase of the English eco-marketing terminology system. The most productive models of the building of the eco-marketing terms were identified during the process of analysis of these termino- logical phrases.
Кушнерук, С. М. Синтаксичний спосіб творення англійських термінів екомаркетингу / С. М. Кушнерук // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 59-62.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; терміносистема екомаркетингу; термін-словосполучення; двокомпонентне (трикомпонентне, багатокомпонентне) термінологічне словосполучення; структурна модель; green marketing terminology system; terminological phrase; two-component (three-component, multicomponent) terminological phrase; structural model