Виборча система Сербії в посткомуністичному періоді - Каравайцева, О. В.; Karavajceva, O. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті аналізуючи процес становлення та формування виборчої системи Сербії в посткомуністичному періоді дозволяє собі зробити висновок про те, що інститут організації і проведення виборів в Сербії зазнав ряд істотних реформ, а саме відбулася зміна виборчої моделі мажоритарної на пропорційну виборчу систему, яка була запроваджена у 1992 році. Крім того, інновації в області виборчого законодавства стосувалися розміру виборчого округу, який має сильну регулюючу дію на результати виборів.
Каравайцева О. В. Виборча система Сербії в посткомуністичному періоді / О. В. Каравайцева // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 218-219.
Keywords: виборча система Сербії в посткомуністичному періоді; виборча система Сербії; избирательная система Сербии в посткоммунистическом периоде; избирательная система Сербии; Serbian election system in the post-communist period; Serbia Election System