Співвідношення містобудування та капітального будівництва - Олюха, В. Г.; Oliukha, V. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено розкриттю основних видів та завдань містобудівної діяльності. Доводиться, що зводити містобудування тільки до одного з видів діяльності в цій сфері не припустимо, а капітальне будівництво є тільки однією зі складових.
Олюха В. Г. Співвідношення містобудування та капітального будівництва / В. Г. Олюха // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 280-286.
Keywords: містобудівна діяльність; капітальне будівництво; проект Містобудівного кодексу України; градостроительная деятельность; капитальное строительство; проект Градостроительного кодекса Украины; urban planning; capital construction; project of Urban Development Code