Аналіз діючих протоколів криптографічного захисту електронних транзакцій - Йона, Лариса Григорівна; Йона, Л. Г.; Кюне, О. О. (My University, 2017)
У статті розглядаються дійсні протоколи захисту електронних транзакцій, зокрема, SSL,SET, OBI, OFX, IOTP, 3-DSecure.Розглянуто особливості наданих протоколів та зроблено висновки щодо стану сучасних технологій захисту електронних транзакцій.
Йона Л. Г. Аналіз діючих протоколів криптографічного захисту електронних транзакцій / Л. Г. Йона, О. О. Кюне // Цифрові технології. – 2017. – № 122. – С. 96-102.
Keywords: криптографічний захист електронних транзакцій; Інтернет – еквайринг; технологія SET; технологія 3-DSecure; protection of electronic transactions payment systems; Internet - acquiring; SET technologies; 3-D Secure technology; Research Subject Categories::TECHNOLOGY