Законодавчі вимоги щодо раціонального використання та охорони земель сільськогосподарчого призначення - Караманиць, Дар'я Віталіївна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті досліджено правову охорону земельних ресурсів сільськогосподарського призначення. Визначено основні проблеми в правовому регулюванні охорони земель сільськогосподарського призначення. Доведено, що тільки в умовах достатнього і ефективного регулювання та правової охорони земель сільськогосподарського призначення, можна створити такий механізм, який буде повністю відповідати і задовольняти потреби громадкості.
Караманиць Д. В. Законодавчі вимоги щодо раціонального використання та охорони земель сільськогосподарчого призначення / Д. В. Караманиць // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 84-86.
Keywords: земля; землекористування; раціональність; земельні відносини; охорона земель; захист грунтів; правове регулювання