ЄС у сфері боротьби зі зміною клімата - Кантицька, Анастасія Володимирівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджено теоретико-правові засади формування інструментів державного управління у сфері зміни клімату на рівні ЄС. Виявлено основні напрями кліматичної політики ЄС та завдання, вироблені 2050 року. Проаналізовано основні групи та заходи у європейському врядувані, спрямовані на боротьбу зі зміною клімату.
Кантицька А. В. ЄС у сфері боротьби зі зміною клімата / А. В. Кантицька // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 337-339.
Keywords: екологічна політика; Європейський Союз; зміна клімату; європейське врядування; державне управління