Організаційна поведінка : навчально-методичні рекомендації з підготовки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Геращенко, О. С.; Погребняк, О. Г.; Ташматов, В. А. (Одеса : Фенікс, 2025)
Навчально-методичні рекомендації з дисципліни «Організаційна поведінка» підготовлено згідно з навчальним планом і вони включають: програму курсу, методичні вказівки для проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдання для самостійної роботи, а також перелік рекомендованої літератури. У рекомендаціях за кожною темою конкретизуються практичні завдання для самостійної роботи та індивідуальні завдання, надаються питання для контролю знань і вмінь та план практичного заняття. Матеріали призначені для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Організаційна поведінка» та викладачів закладів вищої освіти.
Геращенко О. С. Організаційна поведінка: навч.-метод. реком. з підготовки до практич. занять для здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти / Геращенко О. С., Погребняк О. Г., Ташматов В. А. - Одеса : Фенікс, 2025. - 37 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30514
Keywords: методичні вказівки для вивчення дисципліни; основи теорії організацій та організаційної поведінки; теорії соціальних груп та організацій; управління організацією; управління командами; робота з персоналом організації; комунікація в організаціях