Доказування в сучасному кримінальному провадженні : навч.- метод. посібник - Аркуша, Лариса Ігорівна; Аленін, Юрій Павлович; Волошина, Владлена Костянтинівна; Гуртієва, Людмила Миколаївна; Лукашкіна, Тетяна Василівна; Мурзановська, Аліна Владиславівна; Торбас, Олександр Олександрович; Шилін, Денис Вікторович (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до програми навчальної дисципліни «Доказування у сучасному кримінальному провадженні» (для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в аспірантурі Національного університету «Одеська юридична академія» за спеціальністю 081 «Право», галузь знань 08 «Право»). Посібник містить: вступ, тематичний план навчальної дисципліни, програму курсу з текстом лекцій, плани практичних занять та самостійної роботи, рекомендовані джерела.
Доказування в сучасному кримінальному провадженні : навч.- метод. посібник [Електронне видання] / Л.І. Аркуша, Ю.П. Аленін, В.К. Волошина, Л.М. Гуртієва, Т.В. Лукашкіна, А.В. Мурзановська, О.О. Торбас, Д.В. Шилін; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2021. – 108 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.16149
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; докази у кримінальному судочинстві; доказове право; процес доказування; кримінальне судочинство; кримінальне процесуальне право; Поняття доказів; Предмет доказування; процес доказування; Джерела доказів; Практика ЄСПЛ