Реалізація конституційних засад судочинства в апеляційному проваджені - Дидич, О. Ю. (Одеса: Фенікс, 2012)
У роботі досліджено поняття реалізації конституційних засад судочинства в апеляційному проваджені. Визначено галузеві принципи діяльності судової влади, надано характеристику їх співвідношенню, сформовано рекомендації з внесення змін до законодавства України, з метою удосконалення конституційних засад судочинства.
Дидич О. Ю. Реалізація конституційних засад судочинства в апеляційному проваджені / О. Ю. Дидич // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.388-390.
Keywords: судочинство; засада; конституційні засади судочинства; принципи судової влади; апеляційне провадження