Вплив цифрових технологій на розвиток судово-експертної діяльності - Ткаченко, Наталія Миколаївна; Ткаченко, Н. М.; Tkachenko, Nataliia M. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Досліджено напрями трансформації судово–експертної діяльності в умовах цифровізації суспільства. Проаналізовано проблеми дослідження цифрових слідів, оновлення методичного забезпечення, розвитку цифрових компетентностей експертів та використання сучасних технічних засобів. The article examines the main directions in which forensic expert activity is being transformed under the conditions of societal digitalisation. It analyses the issues connected with the examination of digital traces, the renewal of methodological support, the development of expertsʼ digital competencies, and the use of modern technical tools.
Ткаченко Н. Вплив цифрових технологій на розвиток судово-експертної діяльності. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 208-211. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33541
Keywords: судово–експертна діяльність; судова експертиза; цифрові технології; forensic expert activity; forensic examination; digital technologies